Προγυαλισμένα

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους παραγωγής έτοιμων προγυαλισμένων δαπέδων (Intasa, Castro, Admonter, Dennebos). Τα δάπεδα αυτά είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελειότερες Ευρωπαϊκές τεχνικές μεθόδους και συνοδεύονται από πιστοποιήσεις. Κλασσικά, μοντέρνα ή παλαιωμένης αισθητικής, είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα ξυλείας χρωμάτων, φινιρισμάτων και διαστάσεων.

Οι πολυστρωματικές σανίδες δαπέδου έχουν όλα τα οφέλη των μασίφ ξύλων, αλλά χωρίς τις αναπόφευκτες αδυναμίες τους. Τα δάπεδα διατηρούν τη σταθερότητα τους, λόγω της πολυεπίπεδης κατασκευής τους, εμφανίζουν λιγότερα κενά και πολύ λιγότερη τάση για στρέβλωση.

Τοποθετούνται πλωτά ή κολλητά απευθείας επάνω σε αλφαδιασμένες, στεγνές και σκληρές επιφάνειες (τσιμεντοκονίες, πλακάκια, μωσαϊκά, μάρμαρα) καθώς και σε ενδοδαπέδια θέρμανση με κατάλληλες κόλλες και αστάρια.

INTASA
Η φιλοσοφία της εταιρείας από το 1947 έως και σήμερα είναι να παράγει ποιοτικά προϊόντα με σεβασμό στην φύση.
CASTRO
Τα προϊόντα της παράγονται αποκλειστικά στην Πορτογαλία και είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες στον τομέα της παγκοσμίως.
ADMONTER
Η Αdmonter ιδρύθηκε στην Αυστρία το 1874 και έχει παράδοση αιώνων στη παραγωγή ξυλείας και δαπέδων.
DENNEBOS
Η Ολλανδική Dennebos ειδικεύεται στη παραγωγή μοναδικών πατωμάτων ακολουθώντας τη μακρά παράδοση της κατεργασίας ξύλου στις Κάτω Χώρες.

Δείτε επίσης

ΜΑΣΙΦ
LAMINATE
DECK
LVT

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους ξένους οίκους παγκοσμίως, προσφέροντας απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα ξυλείας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σχετικά με εμάς

Με 70+ χρόνια επιτυχημένης πορείας, κατέχουμε πλέον ηγετική θέση και αποτελούμε σημείο αναφοράς στον χώρο της εμπορίας και της επεξεργασίας ξύλου.

Κεντρικό Κατάστημα

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 8:00πμ - 16:00μμ
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

Copyright © 2024 Ζαγοριανάκος

συντομα κοντα σασ