Μελαμίνες

Οι δημοφιλέστερες επιφάνειες είναι σίγουρα οι μελαμίνες.

Τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητη η τάση να χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο η βιομηχανική ξυλεία, καθώς είναι πανομοιότυπη με την υφή και το πραγματικό χρώμα ξυλείας κάθε είδους, αποτελώντας το πιο διαδεδομένο υλικό στην κατασκευή πορτών σπιτιού, μπάνιου, κουζίνας, επίπλων γραφείου, καθιστικού, κουζίνας κτλ.

Επιπρόσθετα, το χαμηλότερο κόστος και η πραγματικά υπέρογκη ποικιλία επιφανειών που μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο, έχουν καταστήσει τις μελάμίνες Νο1 επιλογή εδώ και πολλά χρόνια.

Στον χώρο μας θα βρείτε πλήθος μελαμίνων που σε συνδυασμό με τις γνώσεις του εξειδικευμένου προσωπικού μας, θα δημιουργήσουμε και θα σχεδιάσουμε τα έπιπλα κουζίνας & ντουλάπας που πάντα ονειρευόσασταν. Πάρτε ιδέες και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Egger

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους ξένους οίκους παγκοσμίως, προσφέροντας απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα ξυλείας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σχετικά με εμάς

Με 70+ χρόνια επιτυχημένης πορείας, κατέχουμε πλέον ηγετική θέση και αποτελούμε σημείο αναφοράς στον χώρο της εμπορίας και της επεξεργασίας ξύλου.

Κεντρικό Κατάστημα

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 8:00πμ - 16:00μμ
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

Copyright © 2024 Ζαγοριανάκος

συντομα κοντα σασ